پخش عمده و تکی موبایل به قیمت عالی

علت اصلی بادکرن باطری گوشی موبایل


علت باد کردن باتری های گوشی موبایل چیست و راه حل آن چیست؟

تاریخ انتشار: 96/10/01 جمعه
نمایش: 7810
(48 رای)

شاید تا به حال با باتری های باد کرده و متورم مواجه شده باشید. شاید در این موقع فکر کنید که مشکل از تولید کننده باتری است یا این که خود را به خاطر خرید باتری تقلبی سرزنش کنید. اما علت اصلی چیست؟ قبل از بررسی علت اصلی باد کردن باتری های موبایل ابتدا بهتر است مشخص کنیم که به چه نوع باتری، باتری باد کرده یا متورم گفته می شود.

تعریف باد کردن یا تورم باتری گوشی های موبایل

قسمت اعظم وسایل الکترونیک قابل حمل و مدرن، از جمله لپ تاپ ها، اسمارت فون ها، تبلت ها و کتاب خوان های الکترونیکی و ردیاب های تناسب اندام با باتری های لیتیوم یونی کار می کنند. هر چه که باتری ها جمع و جور تر می شوند این وسایل بهتر از قبل می شوند.

باتری های لیتیوم یونی جدید دارای چگالی انرژی بالا، خود تخلیه شارژ و اثر حافظه کم هستند؛ همه این ویژگی ها باعث شده که آن ها برای استفاده در همه چیز از مک بوک ها گرفته تا کیندل ها عالی باشند. متاسفانه همه چیز کاملا مثبت نیست و این مقدار چگالی انرژی بالا معایبی هم دارد. برای مثال باتری های لیتیوم یونی نسبت به نسل های پیشین خود پایداری کمتری دارد. عنصر لیتیوم نسبت به ترکیباتی که قبلا در باتری ها استفاده می شد واکنش پذیرتر است و باتری های جدید پارتیشن های بسیار کوچکی بین سلول ها و روکش بیرونی دارند و کل باتری در یک فضای محبوس تحت فشار قرار گرفته است.

زمانی که باتری های لیتیوم یونی زیادی داغ و یا زیادی شارژ می شوند یا این که به طور طبیعی در اثر گذر زمان کارایی خود را از دست می دهند، ممکن است سلول های داخلی تر باتری ترکیب قابل اشتعال الکترولیت را بیرون دهند. این زمانی است که باتری ها باد می کنند؛ چون باتری ها در فضای محبوسی قرار دارند آزاد شدن گازهای مذکور باعث باد کردن آن می شود.

زمانی که باتری لیتیوم یونی کهنه و خراب می شود یا موقعی که زیادی روی پریز به برق به شارژ زده باشید یا باتری آن داغ شده باشد، احتمال این که سلول های باتری ترکیبی از الکترولیت قابل اشتعال را انتشار دهند وجود دارد. نتیجه ی این امر بهتورم و باد کردن باتری شناخته می شود. این گازها همچنان درون باتری محبوس هستند اما باعث انبساط و باد کردن آن می شوند. پوشش باتری همانند یک لایه محافظ عمل کرده و از آتش گرفتن باتری جلوگیری می کند.

علت ورم و باد کردن باتری گوشی موبایل و تبلت چیست؟

شما ممکن است از درست جا نخوردن درب پشت گوشی یا وجود یک درز غیرمعمول بین درب پشتو شاسی گوشی تان متوجه باد کردن باتری موبایل تان شوید.

بسته به میزان تورم باتری، برخی از نمونه های شدیدتر در واقع باعث می شوند که باتری تا اندازه ای باد کند که بتواند trackpad یا درب باتری را بشکند.

به یاد داشته باشید که در حالی که این موارد گاهی اوقات اتفاق می افتد، اما به طور کلی، باتری های لیتیوم یونی واقعا ایمن هستند.

آن ها با اقدامات ایمنی چندگانه طراحی شده اند که آن ها را در برابر زیاد شارژ شدن، زیادی داغ شدن و غیره محافظت می کند.

دو نوع باد کردگی باتری وجود دارد؛ گاز و جامد. زمانی که باتری ها تولید می شوند با برچسب های توصیفی نشانگر اسم و نام شان بسته بندی می شوند. گاهی اوقات این برچسب ها منفذهای هوایی کمی دارند و نمی گذارند گازها خارج شوند. باتری ها با گذر زمان گاز آزاد می کنند اما برچسب روی آن از پخش آن جلوگیری می کند. سپس باتری به تدریج باد می کند. از سوی دیگر، باتری می تواند به صورت شیمیایی به گونه ای واکنش دهد که درون آن متریال جامد تولید شود. در هر دو حالت، باتری بزرگتر از شکل اولیه خود می شود و به اصطلاح شکم می کند.

اگر تورم باتری جزئی باشد، ممکن است متوجه تغییرات کوچکی در گوشی خود شوید برای مثال پشت گوشی تان ممکن است اندکی از جای خود کج شده باشد، قاب گوشی تان ممکن است دارای شکاف غیرمعمول شده باشد یا این که درب باتری لپ تاپ تان به آسانی چفت نشود. گاهی باد کردن باتری چنان زیاد می شود که با اندکی فشار درب گوشی باز شده و باتری به بیرون پرتاب می گردد.

چطور باد باتری باده کرده را بخوابونیم؟ علت باد کردن باتری چیست؟

تورم یا باد کردن باتری ها به خاطر گاز تولید شده در سلول باتری است که در فرآیند واکنش شیمیایی که اکسیداسیون الکتروشیمیایی الکترولیت نامیده می شود تولید می گردد که می تواند نتیجه گرمای غیر طبیعی باشد که آن نیز به خاطر باتری معیوب، شارژ ناصحیح یا شارژر خراب تولید می شود. ممکن است شارژر شما خراب شده باشد و نتیجه اش باد کردن باتری باشد یا استفاده از شارژر ناسازگار باعث باد کردن تورم در وسط باتری شما شود.

علاوه بر این، برخی از روش های شارژ کردن گوشی های تلفن همراه که شما به کار برده اید ممکن است منجر به خراب کردن و باد کردن باتری شما شده باشد.

بسیاری از گوشی های ما که روزمره استفاده می کنیم دارای باتری های لیتیوم یونی هستند و اغلب اوقات همه چیز بی اشکال پیش می رود. اما گاهی اوقات زمانی که یک باتری خراب می شود، ممکن است باد کند و خطرناک شود. در این مقاله یاد می گیرید که با باتری های باد کرده چکار باید بکنید و چطور ابتدائا از باد کردن باتری موبایل خود جلوگیری کنید.

رعایت کردن 3 نکته اصلی برای جلوگیری از باد کردن باتری موبایل

به طور کلی می توان گفت همیشه باید 3 نکته اصلی را رعایت کنید تا از باد کردن باتری گوشی تان جلوگیری شود.

برخی از شماها این نکته را نادیده می گیرید و زمانی که نادیده گرفتید و به طور مرتب از شارژر نامناسب برای موبایل خود استفاده کردید باتری شما سرانجام باد می کند.

برای مثال استفاده از شارژر 5 ولت، 2 آمپر برای گوشی که نیاز به شارژر 5 ولت 1.5 آمپر دارد باعث خرابی آن می شود.

  • نکته دوم: از بیش از حد شارژ کردن باتری موبایل تان اجتناب کنید. اگرچه بعد از این که شارژ باتری تان پر شد و چند ساعتی هم روی پریز ماند استفاده از گوشی تان تا مدت ها هیچ نشانی ازخرابی باتری ندارد مخصوصا زمانی که از شارژر اصلی برای شارژ دستگاه تان استفاده کنید، اما بهتر است گوشی که پر شارژ شده است را از پریز بکشید چون تکرار این کار باعث می شود که باتری شما بیش از حد شارژ شود مخصوصا زمانی که از شارژر اصلی استفاده کنید و این خود منجر به باد کردن باتری موبایل تان می شود.
  • نکته سوم: از گوشی موبایل تان هنگام شارژ کردن استفاده نکنید.

بله، استفاده از موبایل تان در هنگام شارژ کردن به آسانی می تواند انرژی اضافی در باتری ایجاد کند و بنابراین نتیجه اش باد کردن باتری در گذر زمان است.

سرانجام، اگر متوجه شدید که باتری شما باد کرده است، بهترین کار برای حفظ ایمنی تان این است که به طور صحیح باتری را جدا کنید، چون باتری ها در این موقع به سادگی می تواند آتش بگیرند یا منفجر شوند.

راه های دیگر پیشگیری از باد کردن باتری گوشی های موبایل

    • شارژر اورجینال و سازگار

اطمینان یابید که برای شارژ گوشی خود از یک شارژر سازگار و مناسب استفاده می کنید. شاید هنگام انتخاب شارژر به خرید شارژر ارزان قیمت تر وسوسه شوید با این حال استفاده از شارژر غیر اصلی که به طور خاص برای دستگاه شما ساخته نشده است می تواند باتری موبایل شما را خراب کند. شارژرهای اصلی شامل ملاحظات ایمنی و اجزای با کیفیت هستند که از خراب شدن و آتش گرفتن باتری ها جلوگیری می کند. شارژرهای کپی و غیر اصلی اگرچه هزینه اولیه ارزان دارند اما با گذر زمان ممکن است هزینه های بیشتری روی دست تان بگذارند. محصولات گران قیمت تر که به طور خاص برای گوشی و دستگاه شما طراحی شده اند و این تفاوت قیمت به خاطر ملاحظات ایمنی و متریال درجه یکی که در آن ها به کار رفته است.

استفاده از شارژر ناسازگار علت باد کردن باتری موبایل

    • نگذارید شارژ موبایل تان بیش از حد تخلیه شود

قبل از این که ولتاژ باتری تان به حداقل میزان ممکن برسد از استفاده از آن دست بکشید.

    • گرما دشمن باتری هاست

از باتری ها یا شارژ باتری ها هنگامی که داغ هستند استفاده نکنید. بعد از این که از شارژی استفاده کردید بگذارید اندکی سرد شود و دوباره از آن استفاده کنید. باتری ها را در مکان گرم نگهداری نکنید. برای مثال، باتری یا گوشی موبایل خود را در روزهای داغ تابستان روی داشبورد ماشین رها نکنید. هرگز گوشی، لپ تاپ یا دیگر دستگاه هایی که درون آن باتری وجود دارد را در یک روز داغ تابستانی در خودرو رها نکنید. هرگز گوشی خود را در مکان فوق العاده داغ نظیر کنار یک پنجره آفتابی به شارژ نزنید. پس هنگامی که از دستگاه خود استفاده نمی کنید آن را در جای خنک و خشک قرار دهید.

    • تعویض باتری قدیمی

اگر متوجه شدید که عمر باتری گوشی، لپ تاپ و تبلت تان به پایان رسیده است، حتما باید آن را تعویض کنید. با این کار مطمئن هستید که با باتری باد کرده و مشکلات مربوط به آن مواجه نمی شوید.

    • از رها کردن گوشی خود در حالت شارژ اجتناب کنید

باتری ها زمانی در بهترین حالت خود هستند که زیادی داغ نشده باشند و زیادی شارژ نشوند. هیچ نیازی نیست که دستگاه تان را به طور مداوم شارژ کنید یا آن را روی پریز رها کنید. بیش از حد شارژ کردن برای باتری خوب نیست و در واقع گرمای اضافی ایجاد می کند و چرخه عمر باتری شما را کاهش می دهد.

درحالی که باتری های لیتیوم یونی به طور کلی بسیار ایمن هستند اما گاهی اوقات ممکن است باد کنند و خراب شوند.

سوالات رایج در مورد باد کردن باتری های موبایل

در این جا به بررسی سوالات متداولی که کاربران در مورد باد کردن باتری های موبایل دارند می پردازیم.

آیا می توان برای تعمیر باتری های باد کرده ، آن ها را درون فریزر گذاشت؟

خیر، قرار دادن باتری باد کرده درون یخچال تنها به شما باتری باد کرده سرد تحویل می دهد. فرآیند شیمیایی مضر درون باتری قبلا آغاز شده است که تغییر دما دیگر آن را معکوس نمی کند. شما باید فورا از استفاده این باتری دست بکشید.

باد کردن باتری احتمالا ناشی از تجزیه الکترولیت و ایجاد گازهاست و با استفاده از این باتری خراب ممکن است به خود و خانواده تان آسیب برسانید.

باتری های موبایل از هر برندی که باشند تنها گارانتی 6 ماهه دارند و این بسیار روشن است که باتری ها می توانند تا حداکثر 6 ماه بدون عیب و نقص کار کنند، اگر خوش شانس باشید و رعایت کنید شاید عمر باتری تان به بیشتر از 1 سال هم برسد.

با این حال، نحوه استفاده شما از دستگاه تان مستقیما با عملکرد دستگاه تان از نظر باتری مرتبط است. باتری ها تنها زمانی باد می کنند که شما از آن ها به خوبی مراقبت نکنید، یکی از دلایل باد کردن باتری موبایل زیادی شارژ کردن آن هاست. رها کردن گوشی روی پریز باعث شارژ بیش از حد و در نتیجه گرم شدن کل دستگاه می شود. امیدوارم درس علوم کلاس پنجم را یادتان باشد که فلزات با گرم شدن و سرد شدن منبسط و منقبض می شوند.

به همین ترتیب، باتری ها نیز از برخی اجزای فلزی ساخته شده اند که زمانی که گرم می شوند منبسط شده و باد می کنند و درب پشت موبایل تان دیگر مثل قبل به آسانی جا نمی خورد.

در نهایت، اگر شما باتری منبسط شده خود را در فریزر قرار دهید، ممکن است نه تنها باتری خود را تعمیر کنید بلکه یخچال تان را نیز خراب کنید چون تترافلوئوراتن موجود در یخچال فریزر ممکن است با مواد شیمیایی فلزی درون باتری واکنش دهد و منجر به انفجار کل خانه تان شود، بنابراین به جای راهکارهای تعمیر باتری باد کرده فقط سریعا آن را تعویض کنید.

هنگام باد کردن باتری های موبایل چه کار کنیم؟

شاید روزی، متوجه چیزی عجیبی بر روی صفحه نمایش گوشی خود شوید یک اثر دائمی در مرکز تاچ اسکرین، درست مانند این که کسی با انگشت روی صفحه نمایش گوشی تان فشار داده باشد. در ابتدا شاید فکر کنید که صفحه نمایش آسیب دیده است و سعی به تمیز کردن آن کنید. اما زمانی که درب پشت گوشی را باز کنید این اثر فشار و رنگ رفتگی صفحه نمایش از بین می رود. ظاهرا باتری گوشی شما باد کرده و روی صفحه نمایش گوشی فشار وارد کرده بود و در نتیجه رنگ آن قسمت از صفحه نمایش محو شده بود.

زمانی که یک باتری باد کرد، استفاده از آن خطرناک است. شما باید باتری جایگزین پیدا کنید و باتری باد کرده خود را با باتری جدید تعویض کنید. سعی نکنید که باتری بادکرده را دیگر به شارژ بزنید. به محض این که متوجه شدید باتری شما باد کرده است باید از قوانین محلی مربوط به مواد قابل بازیافت خطرناک پیروی کنید.

در بیشتر موارد ملاحظات ایمنی به کار رفته در باتری ها کار می کنند و از آتش گرفتن و انفجار باتری جلوگیری می کنند. با این حال، اگر اکنون کار از کار گذشته است و باتری تان باد کرده است یاد بگیرید که چطور باتری های باد کرده را از دفع کنید.

چطور باتری باد کرده لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری را دور بیندازیم؟

باتری باد کرده نیاز به مراقبت و دفع صحیح دارد چون احتمال خطر آتش سوزی وجود دارد. اول و مهمتر از همه، زمانی که متوجه شدید باتری تان باد کرده است، سعی نکنید که آن را به شارژ بزنید. به علاوه گوشی که در آن این باتری قرار دارد را نیز استفاده نکنید. زمانی که تورم باتری اتفاق می افتد، اقدامات ایمنی باتری دیگر کارساز نیستند و شارژ کردن یا استفاده از گوشی به راحتی منجر به انفجار می شود.

باتری های باد کرده جزو زباله های خطرناک محسوب می شوند. شما برای دور انداختن باتری باد کرده ابتدا باید شارژ آن را کاملا تخلیه کنید. دو روش اصلی که مردم برای تخلیه شارژ کامل باتری ها استفاه می کنند یکی اتصال آن به لامپ برق و دیگری قرار دادن آن در سطل آب نمک است.

در مورد این که کدام روش بهتر است بحث نمی کنیم. اگر تصمیم گرفتید باتری خود را از طریق لامپ تخلیه شارژ کنید، پیشنهاد می کنم لامپ های 12 ولت، 20 وات هالوژنی را انتخاب کنید چون متصل کردن سیم به این لامپ ها آسان تر است. می توانید از چندین لامپ به صورت موازی استفاده کنید تا به سرعت تخلیه شارژ مورد نظرتان برسید. زمانی که لامپ دیگر با باتری روشن نشد شارژ باتری شما کاملا تخلیه شده است.

بعد از این که باتری تان را به طور کامل تخلیه شارژ کردید، پیشنهاد می کنیم آن را به نزدیک ترین مرکز دفع زباله های خطرناک تحویل بدهید.

نحوه صحیح دور انداختن باتری باد کرده برای ایمنی خود و خانواده تان

هنگام در آوردن باتری، هرگز شرایط را با فشار آوردن و صدمه وارد کردن به باتری بدتر نکنید. چون فشار وارد کردن به باتری ممکن است آن را سوراخ کند و ترکیبات درون آن با اکسیژن و رطوبت هوای محیط واکنش دهد.

در گوشی های با باتری قابل تعویض، اگر به طور ایمن می توانید باتری باد کرده را جدا کنید پس حتما این کار را انجام دهید. بلافاصله پس از جدا کردن باتری، نوار چسب الکتریکی را بردارید و اتصالات لخت باتری را با آن بپوشانید. این کار از این که باتری ها به چیزی تماس پیدا کنند و اتصالی ایجاد کنند جلوگیری می کند.

پس از برداشتن باتری، آن را در جایی که سرد و خشک است و به دور از هر چیز قابل اشتعال می باشد بگذارید و برای تحویل آن به مراکز مجاز بازیافت اقدام کنید.

برای گوشی های با باتری های داخلی یا غیرقابل تعویض که خودتان نمی توانید درب آن را باز کنید، به خدمات الکترونیک و تعمیر باتری مراجعه کنید تا باتری را برای شما بیرون بیاورند. آن ها حتما ابزار لازم و مهارت کافی برای جدا کردن باتری از گوشی تان را دارند.

علت باد کردن باتری گوشی های موبایل و راه حل آن چیست؟

اگر نتوانستید بلافاصله فرد مناسب برای این کار پیدا کنید، گوشی و باتری درون آن را در جای خشک و خنک و به دور از وسایل قابل اشتعال قرار دهید.

چه چیزی باعث باد کردن باتری های لیتیوم یونی می شود؟

باتری های لیتیوم یونی در محفظه بسته قرار دارند. آن ها به خاطر گازهایی که درون شان تولید شده است باد می کنند. این گاز نتیجه اکسیداسیون تدریجی الکترولیت در هر چرخه شارژ است.

از آن جایی که باتری ها در محفظه چفت و محکم قرار دارند، گاز راه فراری ندارد و روی بدنه باتری فشار وارد می کند و آن را متورم می کند.

آیا می توانیم از باد کردن باتری های لیتیوم یونی جلوگیری کنیم؟

بله، شما می توانید با رعایت برخی نکات عمر باتری موبایل خود را بیشتر کنید. برای مثال، این که از شارژر باتری با ولتاژ و جریان شارژ سازگار استفاده کنید. اگر شارژری با جریان شارژ بالاتر استفاده کنید، با این که باتری تان سریع تر شارژ می شود اما در نهایت چند هفته بعد با باتری باد کرده مواجه خواهید شد.

به طور مشابه، هنگامی که باتری گوشی خود را شارژ می کنید آن را از رطوبت و گرما دور نگهدارید چون این ها فرایند اکسیداسیون آن را سریع تر می کند.

علت باد کردن باتری گوشی های موبایل و راه حل آن؟

نباید باتری تان را در همه زمان به شارژ بزنید بلکه آن را تنها زمانی به شارژ بزنید که هشدار low battery را روی صفحه مشاهده می کنید.

شارژ و دشارژ صحیح باتری در دمای طبیعی قطعا به عمر باتری کمک می کند. فقط گذشت زمان می تواند نشان دهد که آیا باتری گوشی شما نقص و عیب دارد یا نه.

اگر گوشی شما کمی پف کرده به نظر می رسد یا صفحه نمایش آن از درون ترک خورده است، احتمالا باتری موبایل شما باد کرده است.

آیا همه باتری های لیتیوم یونی متورم می شوند؟

برخی از باتری هایی که از کیفیت بالا و متریال جدیدتر ساخته شده اند عمر بیشتری دارند و معمولا باد نمی کنند. اما برخی باتری های ارزان قیمت تر از متریال بی کیفیت و کهنه ساخته شده اند و سریع تر متورم می شوند. بسیاری از خرده فروشان آنلاین باتری های قدیمی ارزان قیمت را می خرند و برچسب روی آن را عوض می کنند تا ظاهر آن ها نو شود که این ها چندماه هم دوام نمی آورند.

اگر یک باتری شارژ کرده را به شارژ بزنیم ممکن است منفجر شود؟

باتری های لیتیوم یونی به خاطر این که فرآیند شارژ درون آن ها گاز تولید می کند متورم می شوند. اگر باتری باد کرده خود را دوباره و دوباره به شارژ بزنید، گازهای بیشتری درون آن تولید شده و سرانجام فشار بالای ایجاد شده منجر به منفجر شدن باتری و آزاد شدن گازهای سمی در هوا می شود. این گازها معمولا قابل اشتعال بوده و منجر به آتش سوزی می شوند.

خطرات باتری باد کرده گوشی موبایل و راه حل آن

آیا می توانیم سوراخ کوچکی روی باتری باد کرده ایجاد کنیم تا گازهای آن آزاد شود تا به اصطلاح باد باتری را بخوابانیم و دوباره از آن استفاده کنیم؟

گازهای داخل باتری ناپایدار، قابل اشتعال و بسیار سمی هستند. این گازها می توانند مشکلات سلامتی جدی ایجاد کنند و به طور غیرمنتظره آتش بگیرند. اصلا توصیه نمی شود که شما چنین کاری را با باتری باد کرده خود انجام دهید. در عوض، باتری جایگزین دیگری پیدا کنید و از آن استفاده کنید.

آیا شارژ بیش از حد باعث باد کردن باتری ها می شود؟

ممکن است کمی شوکه کننده باشد، اما مشکل باد کردن باتری ها متداول تر از چیزی است که افراد فکر می کنند.

بهتر است به رها کردن گوشی در حال شارژتان عادت نکنید و به موقع آن را از روی پریز جدا کنید، بدتر از این استفاده از شارژرهای با ولتاژ و جریان ناسازگار با گوشی تان است. شارژرهای موبایل به طور معمول ولتاژ 5 ولت و شارژر تبلت ها و لپ تاپ ها ولتاژ 20 تا 25 ولت را تامین می کنند. شارژ کردن گوشی با شارژری با 20 ولت منجر به اضافه بار شارژ روی مدارها می شود.

رها کردن گوشی در حال شارژ باعث باد کردن باتری می شود

آیا مشکل باد کردن باتری ها قابل حل است؟

با تورم ناشی از گاز، در برخی موارد می توان برچسب روی باتری را کند تا گاز زیر آن به طور طبیعی خارج شود. با این حال هنگام باد کردگی از نوع جامد، باتری کاملا خراب شده است و راه حل آن فقط تعویض باتری است. اما بهتر است این طور فرض کنید که هیچ راهی وجود ندارد فقط باید آن را دور بیندازید و باتری جدید بخرید. ارزش ندارد که با نگهداشتن باتری باد کرده جان خود و خانواده خود را به خطر بیندازید.

علت باد کردن باتری موبایل و تبلت چیست؟

آیا باتری های باد کرده گوشی های موبایل خطرناک هستند؟

تورم از نوع جامد خطرناک ترین است چرا که باتری دیگر مثل سابق عمل نمی کند. این باتری ممکن است زمانی که در فشار یا حرارت بالا قرار بگیرد مشکلات دیگری نیز پدید بیاورد. تورم گازی برای فرد خطرناک نیست اما در هر مورد اگر گوشی شما از دست تان بیفتد باتری باد کرده آن را خراب می کند.

آیا باتری های لیتیوم پلیمری باد کرده خطرناک هستند؟

بله، قطعا. نمونه های بسیاری از باتری های باد کرده بودند که آتش گرفته اند. اما این بدان معنا نیست که هر باتری که باد کرد به محض این که از آن استفاده کنید منفجر خواهد شد بلکه بدان معناست که باتری های باد کرده به اندازه ای خطرناک هستند که ارزش ریسک کردن ندارند.

چه چیزی باعث باد کردن باتری های لیتیوم پلیمری می شود؟

همانند باتری های لیتیوم یونی، تولید گاز در باتری های لیتیوم پلیمری امری طبیعی است. حتی اگر از باتری خود به درستی مراقبت کنید، استفاده معمول روزانه باتری شما در طی فرآیند تجزیه الکترولیت باتری در حین شارژ و دشارژ گاز تولید می کند. اما اگر باتری موبایل خود را بیش از حد شارژ کنید یا در محیط گرم قرار دهید این فرآیند تجزیه الکترولیت با سرعت بیشتری انجام می شود.

علت باد کردن باتری های لیتیوم پلیمری چیست؟

تجزیه الکترولیت باتری به چه معناست؟

به طور کلی باتری موبایل از سه جزء تشکیل شده است؛ آند، کاتد و الکترولیت. آند و کاتد پایانه های مثبت و منفی باتری هستند. الکترولیت ماده شیمیایی درون باتری است که اجازه می دهد در طول دشارژ یون های باردار از آند به سمت کاتد بروند و همین طور در حین شارژ شدن.

تجزیه الکترولیت زمانی اتفاق می افتد که الکترولیت به طور شیمیایی تجزیه می شود. بنابراین در یک باتری لیتیوم پلیمری، زمانی که الکترولیت تجزیه می گردد دو گاز لیتیوم و اکسیژن آزاد می شود. این دو با هم روی آند یا کاتد(بسته به این که در حین شارژ کرد باشدن یا دشارژ کردن باشند) اکسید لیتیوم تشکیل می دهند.

اما غیر از این ماده، اکسیژن اضافی دیگری نیز وجود دارد که روی هیچ کدام از پایانه های آند و کاتد نمی نشیند. این اکسیژن اضافی یکی از دلایل باد کردن باتری هاست و اکسیژن قابل اشتعال است. به علاوه آزاد شدن اکسیژن خود زمینه بیشتری برای باد کردن باتری فراهم می کند. از دیگر گازهایی که در طول واکنش شیمیایی طبیعی حین شارژ و دشاژژ باتری تولید می شوند می توان به کربن دی اکسید و کربن مونوکسید اشاره کرد.

منبع: www.macrotel.ir


بازدید : 1162امتیاز :3

فروش اینترنتی گوشی موبایل


پخش عمده وتکی گوشی موبایل نوکیا اصلی قدیمی کم یاب
فروش حضوری دراصفهان،شاهین شهر

و فروش اینترنتی با ارسال رایگان به تمام نقاط کشور

جهت مشاهده فروشگاه اینترنتی ما اینجا کلیک کنید



بازدید : 1288امتیاز :3

کانال اشعار،جملات وعکس نوشته های عاشقانه علی ناصری


لینک کانال ما در تلگرام لطفا عضوشوید

اشعار و عکس نوشته های عاشقانه

جهت عضویت اینجا کلیک کنید



موضوعات: زیباترین اشعار عاشقانه جدید,جملات عاشقانه بامعنی وجدید,آموزش وبلاگ نویسی حرفه ای وسئو وبلاگ وسایت,زشت ترین،زیباترین وپرطرفدارترین اسم های دخترانه وپسرانه,مطالب درباره عشق وعاشقی و ازدواج,چاق و لاغرشدن خیلی سریع وبدون عوارض جانبی,قشنگ ترین مطالب های علمی،آموزنده و...,اولین و شلوغ ترین چت روم در ایران,پربازدیدترین ومعروفترین سایت های تبلیغاتی رایگان,بهترین وزیباترین مکان های دیدنی استان اصفهان,آموزش موسیقی,فروش راحت ترین نت ارگ، فروش حرفه ای ترین اشعار برای آهنگ,تصاویرعلی ناصری,آسان ترین راهای کسب درامد از اینترنت,زیباترین داستان های جدید وقدیمی وخبرهای مهم,پخش عمده و تکی موبایل به قیمت عالی,مراکز عمده فروشی ها وتولیدی هادرایران,آگهی های استخدام و کاریابی درسراسرایران,تبلیغات فروشگاها شرکت هاو...,معرفی لینک کانال های تلگرام,عاشقانه ترین عکس نوشته های جدیدغمگین وشاد,طالع بینی و گرفتن فال واقعی,دانلودبرنامه اندروید رایگان بالینک مستقیم ,
بازدید : 2536امتیاز :3

عمده فروشی موبایل دراصفهان

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به علی ناصری،شاعران جوان ایرانی،علی ناصری شاعر،اشعارعاشقانه جدید است.